Over TICO Europe

Tico Europe is een Nederlands bedrijf gespecialiseerd in de import, export en distributie van biomedische reagentia. Tico Europe vormt de schakel tussen producenten en biomedische onderzoekers in Nederland, Europa en voor een aantal producten wereldwijd. De biomedische onderzoekers zijn werkzaam binnen universiteiten, ziekenhuis laboratoria of farmaceutische industrie.

Het productenpakket bestaat uit innovatieve producten van gevestigde producenten en me-too producten van producenten die actief zijn in opkomende markten zoals Oost Europa en Azië.

Uniek zijn de samenwerkingsverbanden door directe deelnemingen in een aantal producenten. Mede hierdoor leveren wij 100% service en zijn we flexibel om specifieke klant gerichte oplossingen samen met deze producenten aan te bieden.

Door de vele jaren kennis en ervaring van een van de oprichters zijn we sinds 2005 uitgegroeid tot een van de belangrijkste leveranciers van producten voor de celkweek, t.w. media en dierlijke sera zoals Fetal Bovine Serum.

Tico Europe, uw betrouwbare business partner met een persoonlijke aanpak.

Wij vertegen­woordigen

Tico Europe is distributeur van onderstaande bedrijven in Nederland, Europa of wereldwijd. Wenst u meer informatie over een bedrijf of over een specifiek product, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

CytoCell

Haematology Probes
Solid Tumour Probes
Prenatal Probes

Biochrom AG

Serum
Media
Cell Culture

Rocky Mountain Biologicals

Lipogro Media Supplement
Bovine Serum Albumin
Animal Serum Products

Orizogen

Recombinant Alpha-1 Antitrypsin
Recombinant Human Serum Albumin
Recombinant acidic Fibroblast Growth Factor

CellTrend

ATR1-Antibody ELISA
Immuno-Assays
Bioassays

Biological Industries

Stemcell Media/NutriStem
Serum Free Media
Prenatal Diagnostics

Deparator

3DEP 3D Dielectrophoresis Cell Analysis System
Cell separation system

Ontores Biotechnologies

Antibodies
Oligonucleotides
Pharmaceutical peptides

Applied Spectral Imaging

Advanced Digital Pathology
Digital FISH Diagnostics
Imaging and Analysis for Cytogenetics

Kwaliteit

Door onze unieke samenwerking met onze leveranciers kunnen wij korte communicatielijnen en een directe en excellente service waarborgen en leveren. Tico Europe levert maatwerk door voor u op zoek te gaan naar producten om deze volgens uw wensen en specificaties te laten produceren. Uiteraard zijn deze producten van hoogwaardige kwaliteit en concurrerend geprijsd.

Wij streven ernaar dat al onze processen zoals het verwerken van de bestellingen, bestelstatus, productkwaliteit, informeren van klanten, klachtenbehandeling, informeren van klanten etc. voldoen aan uw verwachtingen. Wij hechten veel waarde aan het persoonlijke contact met u als klant. Als u nog vragen of opmerkingen heeft beantwoorden wij deze graag.

'Expertise in biomedische producten geleverd met 100% Service'