Cytocell IVDR gecertificeerde probes

 

Cytocell heeft zich al vroeg gecommitteerd aan de In Vitro Diagnostic Regulation (IVDR) en heeft de afgelopen jaren hard gewerkt om op tijd en volgens de voorschriften aan de conformiteitsvereisten te voldoen.

We zijn verheugd dat dit harde werk heeft geleid tot de succesvolle IVDR certificering van onze eerste CytoCell FISH probes die een cruciale rol spelen in de behandeling van patiënten met hematologische kankers en prenatale aandoeningen.

Recentelijk zijn de volgende probes IVDR gecertificeerd:

In de brochure staat het volledige overzicht van de IVDR gecertificeerde probes. Klik hier voor de brochure Brochure IVDR FISH probes

Met deze belangrijke mijlpaal is Cytocell de eerste fabrikant van FISH probes die de nieuwe IVDR-certificering verkrijgt. Dit toont onze toewijding aan om innovatieve, toonaangevende producten te leveren onder deze aanzienlijk strengere regelgeving. Overstappen op IVDR-gecertificeerde FISH probes betekent dat je erop kunt vertrouwen dat je laboratorium veilige, betrouwbare en effectieve hulpmiddelen gebruikt voor het diagnosticeren van patiënten.

Verdere product lanceringen zullen in de komende maanden volgen.

Wil je een FISH probe kosteloos testen? Stuur ons dan een email op info@ticoeurope.com