U kunt zich nu inschrijven voor de laatste twee Cytocell Webinars

Beste relatie,

De eerste webinars werden druk bezocht, wat zijn we blij met alle enthousiaste reacties! Nu staan de laatste twee webinars alweer voor de deur en u kunt zich vanaf nu inschrijven. 

De webinars starten om 10.30 uur en duren circa 45 minuten. Inschrijven is kosteloos en kan via onderstaande links. Iedereen is welkom, stuur deze uitnodiging vooral door naar zoveel mogelijk collega’s!

Pathology: Registreer hier voor 2 september 2021

Constitutional: Registreer hier voor 7 oktober 2021

Bent u verhinderd? U kunt zich gewoon registreren en u hoeft het webinar niet te missen. Na afloop van het webinar krijgt iedereen een link per mail gestuurd zodat u het webinar op een door u gewenst moment kunt terugkijken. Belangrijk is wel dat u zich registreert voor aanvang van het webinar. 

Wij hopen u te mogen begroeten op deze webinars.

Mocht u nog vragen hebben, deze beantwoorden wij uiteraard graag. Mail of bel ons dan even.

Hartelijke groet,

Team Tico Europe

 

MAAK KENNIS MET DE SPREKER

Richard Evans is werkzaam bij Cytocell en een HCPC-geregistreerde klinische cytogeneticus met meer dan 20 jaar ervaring in diagnostische genetische laboratoria in Engeland. Hij is verbonden aan het Royal College of Pathologists en heeft het grootste deel van zijn klinische carrière gewijd aan de cytogenetica van hematologische aandoeningen en solide tumoren.