Beste relatie,

We hebben erg leuk nieuws te melden! Velen van u treffen wij op bijeenkomsten of beurzen. Door de huidige Covid-19 situatie zijn wij gaan zoeken naar een alternatief om u toch goed van informatie te kunnen voorzien.

Tico Europe nodigt u graag uit voor een serie Oncologie en Constitutional FISH probe webinars met de focus op de meest voorkomende behandelmethodes in diagnostische genetische laboratoria. Een complete serie van klinische webinars waarbij elke sessie een overzicht zal geven van de ziekte in kwestie, de geobserveerde cytogenetische afwijkingen tot de diagnostische strategie, therapeutische benaderingen en patiënt behandeling.

Tijdens de webinars is er middels de chat-functie gelegenheid om vragen te stellen. Ook wordt elke webinar opgenomen zodat u deze na afloop nog eens nauwkeurig na kunt kijken.

 

Elke maand organiseren wij een webinar en we starten de eerste op 4 maart 2021. De webinars starten om 10.30 uur en duren circa 45 minuten. Inschrijven is kosteloos en kan via onderstaande links. Wij hopen op zoveel mogelijk deelnemers, stuur deze uitnodiging vooral door naar zoveel mogelijk collega’s. Na registratie nemen wij contact met u op voor wat lekkers bij de koffie tijdens de webinars.

 

Multiple Myeloma: Registreer hier voor 4 maart 2021

Acute lymphoblastic leukaemia: Registreer hier voor 22 april 2021

Myeloid Neoplasia: Registreer hier voor 20 mei 2021

CLL/L: Registreer hier voor 17 juni 2021

Pathology: Registreer hier voor 2 september 2021

Constitutional: Registreer hier voor 7 oktober 2021

 

Wij hopen u te mogen begroeten op deze webinars.

Mocht u nog vragen hebben, deze beantwoorden wij uiteraard graag. Mail of bel ons dan even.

Hartelijke groet,

Team Tico Europe

 

MAAK KENNIS MET DE SPREKER

Richard Evans is werkzaam bij Cytocell en een HCPC-geregistreerde klinische cytogeneticus met meer dan 20 jaar ervaring in diagnostische genetische laboratoria in Engeland. Hij is verbonden aan het Royal College of Pathologists en heeft het grootste deel van zijn klinische carrière gewijd aan de cytogenetica van hematologische aandoeningen en solide tumoren.